MAIN COURSES​

 

 

 

Traditionnal Grandmother’s sauerkraut with five meats

17,90 €

Grilled pig knuckle braised during three hours, with honey sauce, homemade sauté potatoes

17,90 €

Grilled pig knuckle braised during three hours, with munster cheese sauce, homemade spaetzles

17,90  €

Fleischschnackas (chopped steack in alsacian noodles)homemade vegetable broth

16,90 €

Fresh grilled salmon with riesling sauce, alsacian noodles

18,50 €

Chicken & chanterelle Vol-au-vent, alsacian noodles

18,90 €

Cordon bleu of veal with ham from Alsace & munster cheese, munster cheese sauce, homemade spaetzles

22,90 €

Cordon bleu of veal with ham from Alsace & munster cheese, chanterelle sauce, homemade paetzles

24,90 €

Charolais beef faux filet steak, chanterelle sauce, homemade sauté potatoes

24,90 €

 

 

FLAMMENKUECHES

(only tuesday-wednesday-thursday)


Traditionnal (cream-onion-bacon)
8,50€
Browned (cream-onion-bacon-tomme cheese of Alsace)
9,50€
Munster cheese (cream-onion-bacon-munster of Orbey)
9,50€
Mushroom (cream-onion-bacon-tomme cheese of Alsace-mushroom)
9,90€
Teddy bear (cream-onion-bacon-tomme cheese of Alsaec -with wild garlic)
9,50€
Mushroom teddy bear (teddy bear + mushroom)
9,90€

 

 

 

DESERTS

 

 

Warm homemade chocolate cake with gingerbread ice cream

7,90 €

Homemade apple spekulos crumble & homemade chantilly

5,90 €

Homemade « Crème brûlée » with Bourbon vanilla

6,90 €

Homemade ice cream meringue (vanilla and raspberry ice cream, homemade chantilly and meringue)

7,90 €

Marc de Gewurztraminer ice cream Kougelhopf

7,90 €

Sorbet (cherry plum or raspberry or lemon) with brandy

8,50 €

Réservations

Par téléphone, pendant les horaires de service :

 

03 89 80 99 59

 

 

2016/2017
2017/2018

Adresse

Caveau du Vigneron
5 Grand Rue
68230 Turckheim

Horaires de la cuisine

 

FERMÉ

 

retour fin mars

 

A emporter

Tartes flambées

Version imprimable Version imprimable | Plan du site
© Caveau du vigneron