The menu

MAIN COURSES

Traditionnal Grandmother’s sauerkraut with five meats - 16,90 € -

TraditionnalhomemadeBaeckaoffa - 19,90 € -

Grilled pig knuckle braised during three hours, with munster cheese sauce or christmas beer juice - 17,50 € -

Homemadefoie gras cooked with marc de gewurztraminer, plum marmelade - 16,90 € -

Grilled salmon with riesling sauce - 17,90 € -

Suprême of guinea fowl with chanterelle sauce - 18,90 € -

Fleischschnackas (chopped steack in alsacian noodles)homemadevegetable broth - 16,50 € -

Alsacian burger (buns from Husser bakery, chopped steack, munster cheese) - 15,90 € -

Cordon bleu of veal with ham and cheese from Alsace, munster cheese sauce or chanterelle sauce - 23,50 € -

 

   Served with :

- homemade spätzles

- sauté potatoes

- alsacian noodles

- cabbage sauerkraut

 

 

 

DESERTS

Craft ice cream and sorbet

 

WarmHomemadechocolate cake with vanilla ice cream - 7,90 € -

« Black forest ice cream » (blak forest ice cream, cherry with brandy, homemade chantilly, pieces of chocolate) - 6,90 € -

Homemadeice cream meringue (vanilla and raspberry ice cream, homemade chantilly and meringue) - 7,90 € -

Homemadeplum soup with cinnamon, vanilla ice cream - 6,90 € -

Homemade« Crème brûlée » with Bourbon vanila - 6,90 € -

Marc de Gewurztraminer ice cream Kougelhopf - 7,90 € -

« Christmas ice cream» (vanilla-cinnamon-gingerbread ice cream, homemade chantilly,  caramelised almond) - 6,90 € -

Homemadeapple spekulos crumble & homemadechantilly - 5,90 € -

Sorbet(cherry plum orraspberry)with brandy - 7,90 € -

 

Réservations

Par téléphone :

03 89 80 99 59

 

 

Par e-mail:

caveau-du-vigneron@hotmail.fr

 

Formulaire de contact

2016
2017

Adresse

Caveau du Vigneron
5 Grand Rue
68230 Turckheim

Horaires de service

du mardi au dimanche:

11h45-13h30 (dernière commande)

18h30-20h30 (dernière commande)

 

 

 

FERMETURE

 

mardi 25 décembre :

midi et soir

 

 

Version imprimable Version imprimable | Plan du site
© Caveau du vigneron