STARTERS / VOORGERECHTEN
Presskopf(« head terrine », gellied paté)
7,50€
Plate with ham from Alsace, raw vegetables
7,90€
Homemade foie gras with Marc de Gewurztraminer brandy
16,50€

Plate with raw vegetables
4,90€



MAIN COURSES : ALSATIAN SPECIALITIES
Traditionnal Grandmother’s sauerkraut : smoked pork loin, smoked bacon, salted bacon, Strasbourg’s sausage, smoked pork sausage from Alsace 
17,50€

Baeckaoffa with three metas
20,50€

Grilled pig knuckle braised during three hours, munster cheese sauce, homemade spatzles (alsacian noodle)
17,50€

Grilled salmon with riesling sauce,cabbage
18,50€

Veal cordon bleu with ham from Alsace &
munster cheese, munster cheese sauce, sauté
potatoes
22,90 €

Warm munster cheese salad with ham from Alsace,
apples, chestnuts
15,50 €

Fleischnacka (minced meat wrapped in noodle paste), homemade vegetables broth

 16,90 €




FLAMMENKUECHES

Traditionnal(cream-onion-bacon)
8,50€
Browned(cream-onion-bacon-tomme cheese of Alsace)
9,50€
Munster cheese (cream-onion-bacon-munster of Orbey)
9,50€
Mushroom(cream-onion-bacon-tomme cheese of Alsace-mushroom)
9,90€
Teddy bear(cream-onion-bacon-tomme cheese of Alsaec -with wild garlic)
9,50€
Mushroom teddy bear (teddy bear + mushroom)
9,90€

 

Réservations

Par téléphone, pendant les horaires de service :

 

03 89 80 99 59

 

 

2016/2017
2017/2018

Adresse

Caveau du Vigneron
5 Grand Rue
68230 Turckheim

Horaires de la cuisine

 

du mardi au samedi

 

11h45-13h30 (dernière commande)

 

18h30-20h30 (dernière commande)

 

 

FERMÉ POUR CONGÉS:

du 03.11 au 18.11

 

A emporter

Tartes flambées

Version imprimable Version imprimable | Plan du site
© Caveau du vigneron